Sublue Shop

Bestel online en reken af met ideal

 
Wij hebben een levertijd van 2 weken!
seabow-image-product-2
 • seabow-image-product-3
 • seabow-image-product-4
 • seabow-image-product-5
 • seabow-image-product-6
 • seabow-image-product-7
 • seabow-image-product-8
 • seabow-image-product-9
 • seabow-image-product-2

Navbow (Seabow) onderwater scooter

€1,299.00
(Incl. 21% btw)
0.00 ( 0 beoordelingen )
productnummer: 100-1
Uitverkocht

Specificaties

 • Afmetingen: 32,7 x 48,6 x 17,7 cm
 • Gewicht: 3.4 Kg
 • Snelheid: 7,2km/pu (maximaal)
 • De Seabow onderwaterscooter kan tot wel 40 mtr diep!
 • Levensduur batterij: 75 minuten * (normaal gebruik)
 • Batterij: 158 wattuur³
 • Batterijgewicht: 1100gr

Twee montagemogelijkheden voor camera's of verlichting
Opties: Snellader, Accessoires voor onderwaterfotografie, Waterdichte rugzak

In de doos

Image

Navbow groen

Seabow groen met accessoires

Navbow rood

Image

Optie voor gebruik met één hand

'S Werelds eerste tweemotorige onderwaterscooter ondersteunt bediening met één hand, voor maximale flexibiliteit in het water.
Image

7,2 km per uur

Image

75 minuten batterijduur

Image

40 meter waterdicht

Leg verbluffende momenten vast zonder grenzen

Het onderwaterfotografie-platform maakt het opzetten van diverse accessoires mogelijk, zodat het in balans houden van de fotografische onderwaterapparatuur niet langer een last is.
Image
Image

Optie met één hand gebruiken

Image

Batterij bijna leeg indicator

Image

OLED-scherm

Image

Oderwaterfotografie platform

Industriële erkenning voor innovatie en design

Onze producten zijn erkend door de CES Innovation Awards, geaccrediteerd en gepresenteerd door de Consumer Technology Association (CTA), voor hun prestaties en ontwerp.
Image
Image

Vakkundig vervaardigde motor met een innovatief ontwerp zonder vermogensverlies

Het Sublue-tweemotorsysteem is ontworpen om een ​​sterk en constant vermogen te garanderen dat zelfs bij een lagere levensduur van de batterij levert.

Bediening met één hand met pro cruise-uitrusting

Kan worden ingesteld voor bediening met één hand, met D-ringgesp en sleepkabel in de meegeleverde cruisekit. Voor eenvoudige bediening voor cruisen, drukvereffening en onderwaterfotografie.
Image

Slimme functies via de mobiele app

Gemakkelijke kinderbeveiliging, verander de snelheid, personaliseer de instellingen en kleur van het indicatielampje, start zelfreiniging, ect. Eenvoudig in te stellen met een paar tikken via de mobiele app.

Download iPhone app

iPhone-app-QR-code
Download in de app store

Download Andriod app

Android-app-QR-code
Download voor adroid
Specificaties Afmetingen: 32,7 x 48,6 x 17,7 cm Gewicht: 3.4 Kg Snelheid: 7,2km/pu (maximaal) De Seabow onderwaterscooter kan tot wel 40 mtr diep! Levensduur batterij: 75 minuten * (normaal gebruik) Batterij: 158 wattuur³ Batterijgewicht: 1100gr Twee montagemogelijkheden voor camera's of verlichtingOpties: Snellader, Accessoires voor onderwaterfotografie, Waterdichte rugzak In de doos Navbow groen Navbow rood Optie voor gebruik met één hand 'S Werelds eerste tweemotorige onderwaterscooter ondersteunt bediening met één hand, voor maximale flexibiliteit in het water. 7,2 km per uur 75 minuten batterijduur 40 meter waterdicht Leg verbluffende momenten vast zonder grenzen Het onderwaterfotografie-platform maakt het opzetten van diverse accessoires mogelijk, zodat het in balans houden van de fotografische onderwaterapparatuur niet langer een last is. Optie met één hand gebruiken Batterij bijna leeg indicator OLED-scherm Oderwaterfotografie platform Industriële erkenning voor innovatie en design Onze producten zijn erkend door de CES Innovation Awards, geaccrediteerd en gepresenteerd door de Consumer Technology Association (CTA), voor hun prestaties en ontwerp. Vakkundig vervaardigde motor met een innovatief ontwerp zonder vermogensverlies Het Sublue-tweemotorsysteem is ontworpen om een ​​sterk en constant vermogen te garanderen dat zelfs bij een lagere levensduur van de batterij levert. Bediening met één hand met pro cruise-uitrusting Kan worden ingesteld voor bediening met één hand, met D-ringgesp en sleepkabel in de meegeleverde cruisekit. Voor eenvoudige bediening voor cruisen, drukvereffening en onderwaterfotografie. Slimme functies via de mobiele app Gemakkelijke kinderbeveiliging, verander de snelheid, personaliseer de instellingen en kleur van het indicatielampje, start zelfreiniging, ect. Eenvoudig in te stellen met een paar tikken via de mobiele app. Download iPhone app Download Andriod app
Afmetingen (L x B x H) 32.7 x 48.6 x 17.7 Centimeter
Gewicht 3.4 Kilogram

Beoordeling

Beoordeling
© 2020 Sublue is een handelsnaam van Yacht Controller B.V | All Rights Reserved.